oraya giden geri donmedi amcalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oraya gidenlerin hicbiri donmedi
  2. geri donmedi
  3. keske giden her sey geri gelse
  4. geri giden dolmus gorup zaman ters isliyor sanmak
  5. togan abi ben bastim ama erke donmedi
  6. cami onu amcalari
  7. casper in amcalari
  8. korku filmi amcalari
  9. kiz kesen amcalari kesmek
  10. tam isabet tesbih atan cami amcalari

© 2008 - uludağ sözlük

oraya giden geri donmedi amcalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oraya giden geri donmedi amcalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oraya giden geri donmedi amcalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» f 117 » iskender kucuk teki buyu de gel lan tavri » robert vittek » mehmet ozdilek » demokrasi adi altinda terorizmi desteklemek » insani anlamsizca mutlu eden seyler » universiteye otobusle giden insan » atom bombasini turkler kesfetse olabilecekler » uludag sozluk » nilay dorsa » purmuz hasan » universiteye alinmayan hacli kolyeliler » kucuk cenesine ragmen top sakal birakan insan » evli barkli bir kadini yalamak istemek » ontv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanri » kadini seksi gosteren unsurlar » esini telefonuna kocam diye kaydeden kari » ozan pezek » babayla direksiyon sinavina calismak » rap i sadece eminem sanan balon rapper » kiyamet kopsa da yarim kalan nikahi bitiriniz » tnevel » engin ardic » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » batyskaf » paintitblack » natalia hanikoglu » nezan » uzman doktor