oray egin e saldiri 

kapat
  1. Akşam gazetesi yazarı Oray Eğin, dün gece eğlenmeye gittiği Cahide çıkışında iki kişinin saldırısına uğradı. Oray Eğin'e saldıranların Cahide'nin başka müşterileri olduğu ve tartışmanın Cahide'de başladığı iddia ediliyor.

(bkz: oray egin i dövmek istemek)
    #2058077 (illumination, 02.08.2007 19:15)
  2. oray eğine maddi bir hasar vermeyen saldırıdır. ancak kalbinden yaralanmıştır usta laf ebesi.
    #2058087 (Sarp, 02.08.2007 19:16)

© 2008 - uludağ sözlük

oray egin e saldiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oray egin e saldiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oray egin e saldiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fettos » jean marie gustave le clezio » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » nefes alamamak » anket memis » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » fethullah gulen » cek git bebegim » divide et imperium » abazanligin sonu » solculari taniyinca sagci olmak » scurtel » suha ozgermi » asteng » delivery at frontier » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abuli » kazin ayagi oyle degil » sevmekten kim usanir » kazim koyuncu vs ismail turut » solipsizm » cogul kisilik » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » ceza mahkemesi » moriye » sara jay » tarumar » sozluk yazarlarindan aforizmalar » ynglan » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » zamana ve mekana gore degisen seyler