orasini burasini orten disi 

kapat
  1. pesin edit: dişi kelimesini karşılayacak alternatif bulamadım, hatun çok lakayıt bayan ise fazla resmi geldi. Bu yüzden baslık biraz peder zickler kokuyor, kusura bakmayın.

Şimdi efendim aslında tanımlama açısından sınırlı bir başlık. bu başlık altında eleştirilenlerin "mini etek giyip orasını burasını örten" dişiller ile bir alakası yoktur. zira "ortmedeki" kasıt sutun gibi olmayan bacaklarını ortmek üzerine degil, üzerine giydigi tişörtün kot pantalonuyla arasında ki boşlugu kapatması için çekistirmektir. mini etek giyen bacaklarını teşhir etmek ister fakat ortamın fazla ayı dolu oldugunu gorunce etegi sündürür, yada mini etegini giyer fakat sonra bacaklarının sütundan ziyade veli gocer kolonu oldugunun farkına varır cekistirir anlarım. ama düşük bel -kısa tişört ikilisini giyip ondan sonra tişörtü indirmenin ya da kotu yukarı çekmenin bir mantığı yok. bir kere ortada teşhir edilecek bir uzuv yok ki, ya da saklanacak bir kusur. eğer saklayacak bir kusurun varsa giymezsin arkadasım bu ikiliyi, kimileri ise saklanacak kusuru olduğu halde giyiyor ki asıl ona çok bozuluyorum. afedersiniz, erkek gibi kıllı kızların boyle bir goruntu sergilemesi beni sinirden sinire gark eyliyor. yani düşünüyorum hali vakti yerinde olmadıgı için agda yaptıramamıs olabilirsin peki tikkylik alameti o kotun içinde işin ne be güzelim? hele leğen kemiğinin oradaki kıllar? -tüy demiyorum dikkat ederseniz- * insan öyle bir görüntüyle karsılastıgında cinsel tercihlerini bile sorguluyor bittabi.

her seyi geçtim, en gıcık oldugum, bu tür giyim kuşamı benimsemiş kızların olur olmaz yerlerde üstünü basını çekistirmesi. Farz-ı muhal bu tür giyinmis birinin arkasında ben varsam o da böyle bir kapatma eylemine girisiyorsa kendimi sapık olarak addedebiliyorum.
    sanki geçmişte böyle bir sabıkamız olmuşta o kız kendini sakınıyor! ya ulan sen kimsin, aşifte, ben çok mu meraklıyım senin o kıllı kıçına, tangana bakmaya terbiyesiz. madem rahatsız oluyorsun giymezsin. ama hiç giyme, yoksa tayt giyip arayı bu şekilde kapatacaksan mümkün mertebe bana uzak ol, seninle aynı havayı solumak istemiyorum ben, gerci oksijen gitseydi beynine böyle davranmazdın. onun için solunum noktasında bir problem olmadığına kanaat getirdim.

(bkz: ya ben lan neyse bir sey diyemiyorum)
    (bkz: ic bosaltma aparatı olarak uludag sozluk)
    #663335 (zabalayn, 24.09.2006 22:42)
  2. (bkz: evet)
    (bkz: çok haklısın)
    (bkz: bak)
    (bkz: sana)
    (bkz: bir)
    (bkz: örnek)
    (bkz: daha)

(bkz: mini eteği çekiştirmek)*
    (bkz: gogus dekolteli elbise giyip eli gogsunde dolasmak)*
    #663366 (white pages, 24.09.2006 22:53 ~ 22:54)
  3. bel üşütmeye gelmeyen bir uzuv olduğu için açılınca kapatmakla çok doğru bir iş yapmış olan dişidir efenim. incitilmemelidir.
    #663426 (kurb aga, 24.09.2006 23:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

orasini burasini orten disi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orasini burasini orten disi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orasini burasini orten disi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about orasini burasini orten disi. Copyrights of the articles are belong to their authors.