orasi oyle 

kapat
  1. Karşıda bulunan ve telaşlı bir ses tonu ile heyecanlı bir ruh haline bürünerek bir şeyleri yana yakıla anlatan sureti dinleyen diğer bir suretin dudaklarından dökülecek söz olup,

başından geçen bir olayı anlatan ya da duyduğu bir mevzu hakkında konuşan kişi tarafından aksettirilen konu ile ilgili yargıları destekler nitelik içeren, dinleyici kişisinin sarf ettiği ifadedir.
    #2899774 (bluevelve, 26.01.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

orasi oyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orasi oyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orasi oyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okultizm » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » yiyorum yiyorum doymuyorum » cez basketball nymburk » labilite » zenci » yetersiz tatar » apostasy » ulusoy » psikofarmakoloji » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » sozlukteki bolucu patlamasi » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saint antuan kilisesi » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » alternatif yemek tarifleri » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » kulaga kupe olmak » uludag sozluk copcatanlik burosu » yurdum insani diyen yurdum insani » bobby tatketcap » bir bucuk iskender yaninda light kola » anarchist penguen » cingirakli top » hela yerine bela diyen yasam formu » pan » halit akcatepe » kumpir