oranlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. federal fon oranlari
  2. verimlilik oranlari
  3. faaliyet oranlari
  4. likidite oranlari
  5. sozluklerdeki alkolik oranlari
  6. sabit hacim oranlari kanunu
  7. istanbul da barajlarin doluluk oranlari
  8. tek mactan yatan kuponlarin oranlari
  9. binek ve ticari arac otv oranlari
  10. uludag sozluk yazarlarinin seksilik oranlari

© 2008 - uludağ sözlük

oranlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oranlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oranlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vignette » vanessa marquez » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » envlusyon melankolisi » tiriska » spatyum » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » kingda ka » izmir bilir ya » www muratboz com » misland » vejatatif bulgular » ben kimim » bir tikky nin intihar mektubu » konusan sisme kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burhan altintop lost ta oynasin » le porta » turkce verintiler sozlugu » istinye park » favori uludag sozluk yazarlariniz » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » yeni baslayanlar icin mars » folie a deux » wilbur smith » skolastik dusunce » these living arms » temporarypeace » hayalleri ertelemek » mavi gozlu dev » yeni baslayanlar icin ahiret