orala bile raziyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeni neslin orala yatkin olmasi
  2. ben raziyim
  3. raziyim
  4. her seye raziyim
  5. bayramdan bayrama gelsen raziyim
  6. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu
  7. yanlis oldugunu bile bile yanlisi savunan insan
  8. sevgilisi olan bir kiza bile bile yazan erkek
  9. silinecegini bile bile basliga entry giren yazar
  10. cehenneme gidecegini bile bile entry giren yazar

© 2008 - uludağ sözlük

orala bile raziyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orala bile raziyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orala bile raziyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » burhan altintop lost ta oynasin » lisa garland » leave a comment » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » teb kobi tv » duygudurum » jim dunlop » gul » 4x21 doludizgin » randy rhoads » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » supersonik yazar » montla sic » 1971 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosa cikmis volkan demirel bakisi » ayak fetisizmi » ilginc koy adlari » ukteyi artilayan zihniyet » sagopa dan baskasini tanimam abi » kime derler sana derler » bugsbunny » itiraf com » kara hilal » losing my religion » ulu chat » batuhan karadeniz » chemical assault » turk sanat muzigi » islak imza