oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam 

kapat
  1. cesur yeni dünyanın moron adamlarından birisidir. o adam aslında her yerde. futbol izliyor, arabalara ilgi duyuyor, hafta sonlarında pikniğe felan gidiyor. size de tanıdık geldi di mi!
    #3402920 (beni siz cildirttiniz, 16.05.2008 01:37)
  2. bir de ''eline saglık'' dese tam olcak adamdır.
    #3402937 (goXel, 16.05.2008 01:43 ~ 01:44)
  3. cinsel birleşme sonrası ben göt verenlerle muhattab olmam diyen yalama ile aynı kişidir.
    #3402943 (Carmadon, 16.05.2008 01:45)
  4. "ortalığı toplar mısın canım"la devam edecek olan konuşmanın mimarıdır.
    #3402952 (rikimikipiki, 16.05.2008 01:49)
  5. -ağzına sağlık hayatım...
    -dostlar sağolsun!!!
    -?
    #3402955 (devilscry, 16.05.2008 01:50)
  6. ereksiyon olmaya çalışan er kişinin hatun kişi tarafından yaptırılan tüm müdehalelere karşı hatunun tüm uvuzlarını kullanması sonuçu söylenecek söz...
    (bkz: ağız)
    #3402976 (efe misin, 16.05.2008 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki izmir kompleksi » torrent » avanak kuzenler » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » uyku felci » ben bir water closet turuna cikayim » kopyala yapistir yazarligi » bulent ozdemir » sol frame in ebesine atlayan sevgili » ayse aziz » yapay zeka » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » tiris » chem 7 » ask yakar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » densenblood » evinde sadece radyo olan insan » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » uyukusuz ruyasiz » yaran basliklar » bosna hersek milli futbol takimi » basortusu yasagini savunan solcu » en mand kommer hjem » bluetooth » toby marks » babanin degerinin anlasildigi anlar » recep tayyip erdogan in msn iletisi » kitapevi » eti cicibebe » tahrip gucu yuksek diziler