orakla non komunist kesen komunist 

kapat
  1. (bkz: ameliyata orakla giren cerrah komunist)
    #1480279 (to madeira, 01.04.2007 19:23)
  2. (bkz: non nedir sorunsalı)
    #1480282 (arude50, 01.04.2007 19:23)
  3. oraktan sıkılıp yakın zamanda çekici eline alıp kafa ezmeye başlaması olası komünist tiplemesi.
    #1480352 (sukruw, 01.04.2007 19:37)
  4. orakla degilde düsünceleriyle bazılarının kafasına bazı seyleri bir gün dank ettirecektir. bu yolda, devrim sürecini kısaltmak için cabalayacak ve dünyayı daha yasanır bir hale getirecektir. orakla kafa kesmeye gerek yoktur*
    #1480364 (like a_ rolling stone, 01.04.2007 19:41)
  5. elinde orak olanın herkesi biçilecek buğday gibi görmesidir. orağı "sickle of red october +1"'dir. başarılı her vuruşun %50sinde "drain life", %6 sında ise "curse" uygular.
    (bkz: non komunist)*
    (bkz: player killer)
    (bkz: non player killer)
    (bkz: non player character)
    ayrıca:
    (bkz: ıyy bugün çok nonkomünist prezınslar gördüem)
    (bkz: lanet olsun dostum çok komiyim)
    #1481993 (soul forged sin, 02.04.2007 02:29 ~ 02:57)
  6. incredible skillere sahip bir assasindir.
    #1482001 (nokia şarzı, 02.04.2007 02:33 ~ 09.08.2007 06:06)

© 2008 - uludağ sözlük

orakla non komunist kesen komunist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orakla non komunist kesen komunist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orakla non komunist kesen komunist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » konustuktan sonra telefonu gobege silmek » karnimac » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » bodrum » ikircik » elvin besikcioglu » dream theater » dtp lilerin milliyetci olmasi » eski entrylerin eksilenmesi » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » cool cat » hakeme kafa atmak » gol atilan kalenin arkasinda sevinen adam figuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hebeley episode iii » odtu iktisat vs odtu isletme » sozlukteki erzincanlilar » avrupa maclari sonrasi meydanlarda toplanmak » fontana » sapla samani birbirine karistiran sap » yazarlarin tayyip den beklentileri » gunun sozu » 4 ekim 2008 konyaspor trabzonspor maci » yavuzum » mini etekliye donup bakmayan erkek » hepinizi dollerim » iri gogus » the illusion of progress » kira