oradayim 

kapat
  1. orada olmadigi halde orada bulunmak...
    yada oraya giderken oraya geliyorum anlaminda kullanilan bir cümledir...
    #1170458 (kültürsüz dinazor, 18.01.2007 01:42)
  2. oradaydım programına katılıp orayı terketmemiş kişinin bulundugu konumu soyleme şekli.
    #1439165 (micomania, 22.03.2007 03:06)

© 2008 - uludağ sözlük

oradayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oradayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oradayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paris mondial de l automobile » tatlilarin bogazi gidiklayici etkisi » golf » f4 phantom » smirnoff north » fakir erkek » cunt » basbakanin cadir kurmasi » rasyonalist » l33t supa h4x0r » evka 4 » wuv woo » engin ceber » cemali cosan » bulent kenes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genpatech » metrolardaki ters koltuklar » paintitblack » ayni yaranin izleridir cogu mutsuzluk » ev arkadasinin 40 yillik deneyimli asci olmasi » huzursuz bacak » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » beklenti » ruyada pastirma yedigini gormek » fitik » ben aciktim yine ya » kaan » hulya avsar in turkiye nin en zeki kadini olmasi » ismail yk dershaneleri » waking life