oradan adam cikmaz 

kapat
  1. başına bir yer ismi getirilerek kullanılan (internetten adam çıkmaz, amerika'dan adam çıkmaz vb) aşağılayıcı söz.
    (bkz: internet olmayan yerden adam cikmaz)
    #622296 (asiti kaçmış kola, 10.09.2006 14:31)
  2. -adamın biri çorum'a girmiş , çıkamamış.
    -neden?
    -çorum'dan adam çıkmazmış.
    #622303 (peyderpey, 10.09.2006 14:33)
  3. (bkz: fenerden cacık olmaz)
    (bkz: ne alakaysa)
    #622324 (rabbit, 10.09.2006 14:40)
  4. (bkz: çin)

[asirlar sonra gelen edit]: çin demiştim işte ıspatı: (#980055)**

* *
    #853750 (osiris, 13.11.2006 18:02 ~ 11.12.2006 11:46)
  5. yurdum insanının engin coğrafya bilgisinin etkili olduğu tek alan.. güzel yurdumda kimse sorsanız, nerelerden adam çıkıp, nerelerden çıkmayacağını gayet rahat sayabilir size..

adamın biri karadenize düşmüş, çıkamamış
    -neden_
    -karadenizden adam çıkmazmış ehuehuehue..
    gibi bilgilendirici, aydınlatıcı fıkralarımız da vardır.
    #854557 (fakeplastictrees, 13.11.2006 21:07)
  6. (bkz: ora cafe)
    #855079 (muhasebeye giris, 13.11.2006 22:27)
  7. bir ara ahmet kaya'nın da başına iş açmış, oldukça gereksiz bir yargı içeren önermedir. (ha bazen bende kullanıyorum orası ayrı... ahmet kaya da, tokat'tan bahsediyordu ve tokatlılar da çalıştığı televizyon binasını taşlamışlardı)
    #2178544 (salamander, 22.08.2007 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

oradan adam cikmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oradan adam cikmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oradan adam cikmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iran in amerikan savas ucagini indirmesi » k i n » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » antropometri pergeli » medyum » zenci turkler » piti » osurmak » bir erkegin isminin oytunc olmasi » gozyasi » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » gunluk dil » google guvenli arama » var misin yok musun christina aguilera » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » yalnizligin anlasildigi anlar » ersun yanal » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » pgm301 » yusuf cemal keskin » taciz atesi » hilmi ozkok » titanik misali » munkariz » replica » itu sozluk » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » aktutun karakolu » terbiyesiz yazar