opusmeden sevismek 

kapat
  1. tabakhanede sevişilecek kadın olduğu haberimi alınmıştır?
    ne bu aceledir?
    duygunun olmadığı aksine açlığın yüksek dozda olduğu sevişmedir.
    hatta sevişmek değil sadece çiftleşmektir.

..
    birde dumurluk bir olayı buradan ifşa etmek istiyorum:
    bir gün bir asansörde iki erkek konuşmaktadır. 3. kişi bir hatun kişisidir. ister istemez kulak misafiri olur. olduktan sonra sağır olaydım da olmayaydım der fakat artık çok geçtir. neyse efendim konumuz bu değil. konumuz bu iki erkek demekte güçlük yaşatan erkeklerin dialoğudur, o da şöyledir:
    -akşam gidiyor muyuz?
    +ben gelmem.
    -len niye gelmiyosun
    +ben senin için gidiyorum
    -ben gitmem abicim hastalık mastalık bulaşır, kim bilir kimlerle şaaptı o karılar
    +öpüşmiyecen olum, sadece....
    her neyse hatun kişiye dönelim, elemanlar hararetli konuşmalarına devam ederken oda asansörü ilk katta durdurmaya çalışmaktaydı ki.. aynı katta indiklerini farketti ve asansöre geri bindi.
    #3617403 (rodcracker, 04.07.2008 03:25 ~ 04:03)
  2. olayın kaç kalori yaktıracağına dair boyutuyla ilgilenenlerin gerçekleştireceği eylemdir, romantizm gibi ayrıntılarla ilgilenmez bunu yapanlar.
    #3617428 (sanzelize, 04.07.2008 03:49)
  3. çoğunlukla parayla eve çağrılan ya da parayla eve* gidilen durumlar olan sevişmektir ki buna sevişmek değil s*kişmek denir.

ayrıca oral seksten sonra da olması muhtemel sevişmedir.
    #3617449 (www wwwwwwwwww www, 04.07.2008 04:01)

© 2008 - uludağ sözlük

opusmeden sevismek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. opusmeden sevismek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu opusmeden sevismek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar atlilari beni hep korkutmustur » insomnia » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » yasamak icin oldur » lord esseinski » no one like you » piromani » izmir de denize ciplak giren kiz » spor tirmanis » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » aura hiemis » egzibisyonizm » kemcuk agizli » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » emo dovmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozgu namal » in vain » parafazi » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » izan etmek » yedi iklim » ejekulasyon » melissa panarello » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » mental retardasyon » rene garcia mericsoy » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » hezeyan