opuldun 

kapat
  1. telefon görüşmelerinin sonunda kişinin karşıdaki kişiye samimiyetsiz şekilde veda ettiğinin göstergesi olan kelime.
    (laedri, 18.06.2006 00:23)
  2. uktedir
    tikkyce öpüyorum,görüsürüz anlamını tasıyan hede.
    (karpuzkabugu, 19.06.2006 12:11)
  3. misket oyununda misketlerin hepsi kaybedildiğinde söylenir.
    (JuanSebastianVeron, 19.06.2006 12:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» husnu yalinkilic » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » konya bulbulu » dadi » kaspersky antivirus 2009 » artur rasizade » para cokomel egrisi » yaran yanlis okumalar » avrupa yakasi dursun » youtube » cevirisi aslindan guzel olan siirler » cemetery gates » torrent arena » abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » bad day on the block » yiyebildigin kadar ye kampanyasi » bu sozluge entry mentry girmem » abdullah gul un pelerin giymesi » binnur kaya » harun erdenay » sirasi degil » sevilesi yasaklar » demokrasi » yesilcamin unutulmaz isimleri » golgede ayni » ali kirca » film yonetmeni vs dizi yonetmeni » her turk yazar dogar » yaran facebook iletileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa