opucuk baligi 

kapat
  1. atilla atalayin sidika kitabinin sonundaki duygusal hikayelerin en bi duygusali..
    hep almak isteyipte internet abazanlari yüzünden alamadigim biricim nickim opucuk baligi..

"dedim ya..tilsimi var onun..aniden güvercin de cikarir tutup yasaminizi bi saniyede masala cevirir..bitmesin istersiniz.."bitmesin" diye dilek tutup, güvercini gagasindan öptüm..balkona ciktik sonra..pit pit kanat sesi..pit pit pit iki cocugun yüregi..balkona yildiz tozlari mi yagdi?cok mu güldük?.. peki cok gülmek iyi diil midir gercekten..aglar mi sonra insan?babaannem deli fedime´nin dedigi gibi "dünyanin düz muradi yok" mu?"cok muhabbet tez ayrilik" mi peki? noolur "öyle diilmis" olsun.. noolur, bitmesin.. pit pit pit.. yüregim.. gece.. yemin ederim, yildiz tozu yagiyor..

..ha bir de en önemlisi "öpücük baligi" vardi..onun en yalin en sevimli hali.. "ben öpücük baligiymisim" diyip yanagima bin tane masum öpücük konduruyor, dakikalarca pit pit pit öpüyordu.. öpücük baligi.. öpücük baligi.. pit.. pit.. pit..

.. masallar biter mi peki? biter iste.. arasina reklam girecektir, güzellik maskesi takilacaktir, savas vardir, birileri öldrülecektir, birini kör birakacaksinizdir, birinin yüregini söküp atacaksinizdir.. zehirlenecek denizler, aglatilacak cocuklar.. isiniz vardir yani, öyle önemli, öyle vazgecilmezdir ki..

.."gitme" dedi.. gözlerinde yas tomurcuklari, birazdan duracak dünyalar,sanki ölücez hepimiz. "bu kez gitme"..

sonra yildirimlar cakti.. hic susmadim.. hayat masal miydi lan?disarda millet birbirinin gözünü oyarken, biz burda yanak yanaga.. noolucakti yani? leblebiden saat mi olur? "vakit" denen nanenin ne demeye geldigini herkes biliyo artik.. iyi..pit pit pit öpüselim, sen beni cok seviyomusun ben seni cok.. eee? "anangil oturma odasi takimini erkek tarafi alsin dediginde ne bok yiycez peki.. öpücük baligini mi saticaz.." nefes nefese sustum..
    "disardakiler" dedi.. "disardakiler, bunu beceremez iste.. öpücük baligini kimse alip satamaz.. sen bile.. diyelim ki öyküsünü yazdin, bes para etmez.."

..bir varmisti.. simdi bir yokmus.."
    #339194 (süpürgesiz cadi, 12.06.2006 16:33 ~ 16:39)
  2. "Dışarıdakiler, bunu beceremez işte.. Öpücük balığını kimse alıp satamaz... Sen bile... Diyelim ki öyküsünü yazdın, beş para etmez..."
    ...
    ...
    ...
    " Diyelim ki öyküsünü yazdım, beş para etmiyor..."
    #633553 (goddar, 14.09.2006 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

opucuk baligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. opucuk baligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu opucuk baligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogu turkistan islam cumhuriyeti » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » kadinlari mutlu etmenin yollari » love song » favori ayna » righteous kill » yesil isik » emo dovmek » medine nin mucevheri » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » death race » ats2 » norotransmiter » herry » sozlukteki pkklilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dua eden eller » puerperal psikozu » gelin damat fotograflari » carmageddon apocalypse now » scurtel » sonic syndicate » enkontinans » prisoner » advantix » favori uludag sozluk yazarlariniz » bu cocuk okumaz » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » allah » pesin edit