optum yanaklarindan 

kapat
  1. Bükent Ersoy'un seslendirdiği ve yıllar önce albümünü de adını verdiği zamanın en meşhur şarkılarındandır. ayrıca 1991 almanya konserinde bu eseri söylerken pekte güzel bir performans sergilemiştir divamız. varolsun.

çok çabuk geçtik inan
    sevdanın yollarından
    elveda derken sana
    öptüm yanaklarından
    öptüm öptüm
    öptüm yanaklarından

oturup konuşalım
    mazimizi anmadan
    bugünden sonra dostuz
    öptüm yanaklarından
    öptüm öptüm
    öptüm yanaklarından

çekilip gidiyorum
    aşk dolu yıllarından
    mutluluk diliyorken
    öptüm yanaklarından
    öptüm öptüm
    öptüm yanaklarından
    (vakatanka, 04.08.2007 13:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » kaybolan cep telefonunu caldirmak » midkemia » tansu ciller » bu sozluge entry mentry girmem » koncinalar » ilginc dukkan isimleri » kral faruk gibi para yemek » the godfather » yanlis cikarilan gunahlar » aysun ozbek » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » bryan fury » hanim oldu » artur rasizade » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » gumushane nin tarihi eserleri » icinde seker var diye cay icmeyen insan » dun gece » kralice sureyya » alternative 4 » ota boka sehit demek » grand theft auto san andreas » legende yikanmak » hintli mucahitler » raichu » ekip » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa