optum was here 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. optum
  2. optum kib bye
  3. optum bye
  4. bir optum
  5. optum seni sap sup
  6. hepinizi optum
  7. optum yanaklarindan
  8. hadi optum
  9. optum yaladim
  10. seni cok optum

© 2008 - uludağ sözlük

optum was here başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. optum was here ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu optum was here nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» temel fikralari » yamuq » tasima turklerle degirmen donmez » rtuk » maslak opet » sapka yapamayan cuheyla » saint antuan kilisesi » guitar flute and string » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » the doors cafe » yagmur damlasi » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » satriyazis » eski sevgili » nerede kalmistik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet hakan coskun » barack obama » mustafa karasu » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » genc manyaklar rahatsiz » samimiyet » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » erkegin kupe takmasi » these living arms » gorsel agnozi » kaan kural » ideal kiz » balos kalesi » glock » gitme diye yalan bile soylerim