optum seni sap sup 

kapat
  1. diğer iddialara göre bu sözün yurtseven kardeşlere ait olduğu söylenir.
    #2468974 (Kajmer, 14.10.2007 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

optum seni sap sup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. optum seni sap sup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu optum seni sap sup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibu sozluk » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » kahverengi kusak » yusuf cemal keskin » en guzel ps2 oyunlari » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » mr big » nah bu kadar » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » vural celik » kanye west » 999 tane ozel mesaji olan yazar » akgun akova » 3 u 1 arada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » canta kullanmayan erkek » fars haber ajansi » gloria golf resort » still loving you » votka » ilkokulun vazgecilmezleri » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » zaten anlamiyorumki » zengin insanlarin duyarsiz olusu » angelina jolie » escinsel danisma hatti » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » endise