optum cok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. optum
  2. optum kib bye
  3. optum bye
  4. bir optum
  5. optum seni sap sup
  6. hepinizi optum
  7. optum yanaklarindan
  8. hadi optum
  9. optum yaladim
  10. seni cok optum

© 2008 - uludağ sözlük

optum cok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. optum cok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu optum cok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dtp lilerin milliyetci olmasi » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » sevgilinin olmesi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » emo musun allah baska dert vermesin » karmayi eksiye de dusurseniz buradayim » vatandasa sorduk » bulvar gazetesi » seda sayan » otisabi » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » teknoloji ile milleti soyma yontemi » finnugor » kizlari kandirmanin kolay olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cska » dugun tv ye dugun videosunu gonderen escinsel cift » bebegin kafasini suya sokmak » hayatin sozluk olmasi » sen de basini alip gitme » kostum tasarimcisi » bl » turbanli emo sirin » aceto balsamico » devil may cry » internetten kontor yuklek icin yapilan diyaloglar » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » afyon otogari » yucel kop un hanim kos demesi » i m with you