optimus 

kapat
  1. latince bir kelimedir,dilimizde "en iyi" anlamında kullanılmaktadır.
    #726623 (regnum, 12.10.2006 03:52)
  2. art lebedev studio tarafından dizayn edilen, her tuşun üzerinde minik bir ekran barındıran ve tuşların üzerindeki şeylerin istenildiği gibi değiştirilebildiği aşmış klavye.

http://www.artlebedev.com/everything/optimus/
    #1535698 (noitjo, 17.04.2007 09:42)
  3. transformers filminde iyi niyetli ve insanlardan yana olan robotun ismi. ayrıca katlanınca çok güzel kamyon olmaktadırlar kendileri.
    #2257212 (ip atlayan gurbuz dana, 03.09.2007 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

optimus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. optimus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu optimus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koylulerdeki ezik durus » osurunca guller acardi yuzunde » ali sami yen cehennemi » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » tanri ya kizginim » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » gokhan gonul » abdullah gul » var misin yok musun george bush » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » kurt nufus artisinin onlenmesi » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » la alegria » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trablus » on bini deviren yazarlar » doldur bosalt » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » turk kadini » vibratore turkce karsilik bulmaca » gokhan unal » yusuf cemal keskin » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » istanbul un halleri » istikamet saginiz dagilin mars mars » baklava » hrant dink » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma