opsiyon sozlesmesi 

kapat
  1. Belli miktarda bir malı, menkul kıymeti veya finansal göstergeyi belli bir fiyattan ileride önceden belirlenmiş bir tarihte veya öncesinde alma veya satma hakkıdır.
    #313557 (redwinemania, 04.06.2006 14:37)

© 2008 - uludağ sözlük

opsiyon sozlesmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. opsiyon sozlesmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu opsiyon sozlesmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fringe » wynonie harris » prestij » verbal » yilmaz erdogan » ernesto che guevara » bordomavi net » in brudges » antidepresan » kaybetme kusaginda kemalizm » katalepsi » identifikasyon » gerdek gecesi diyaloglari » discokingo » richard trenton chase » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geometri » hayata tutunmaya calismak » host lan » enflasyon dustu diye sevinen issiz » birisi beni surekli artiliyor sanki » yeter la » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » bes parasiz » yaran diyaloglar » demostrasyon » entoksikasyon » sol framein irzina gecmek » hipokinezi » yek vucud menfi rey veren oglan » formel dusunce bozuklugu