operken isirmisim da 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. operken isirmak
  2. operken isiran insanlar
  3. yanaktan operken dudaklara kaymak
  4. sevgiliyi operken baskasini dusunmek
  5. yanaktan operken yanlislikla memeleri sikmak
  6. kiz arkadasini operken ereksiyon yasayan dallama
  7. yanaktan operken yanlislikla pandik atmak
  8. yanaktan operken yanlislikla dudaktan opmek
  9. yanaktan operken yanlislikla hamile birakmak

© 2008 - uludağ sözlük

operken isirmisim da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. operken isirmisim da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu operken isirmisim da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lynyrd » kariyer net » aglarken gulebilmek » bratislava » kadinlarin benzetme meraki » gunes gazetesi » kitabevi » yasak kadin » afro sacli tatar » autumnblaze » bekledikce guzellesen seyler » 2008 japonya gp » radyo limon » ibrahim yorgunlahmacun » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunahim ol benim » favori ayna » miguel de cervantes saavedra » salo o le 120 giornate di sodoma » kul yutmaz » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » moravia » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » miss me blind » destina » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » fasist » sozlukteki izmir kompleksi » okultizm » gotu atmak