operasyona deniz kuvvetleri de katildi mi 

kapat
  1. Genel Kurmay Başkanlığı'ndaki gunes harekati ile ilgili brifingde bir gazeteci tarafından genel kurmay başkanı'na sorulan soru cümlesi.

Genel Kurmay Başkanı tarafından "zap suyunun altından ilerlediler" şeklinde cevaplandırılmıştır. * * *
    http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=158764
    #3096662 (KIZILMASKE, 05.03.2008 11:03)
  2. Fatih Sultan Mehmet'in gemileri karadan yürütmesi ile güneş opersyonu'nu karıştıran gazetecinin sorduğu sorudur.
    #3096704 (joe satriani, 05.03.2008 11:20 ~ 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

operasyona deniz kuvvetleri de katildi mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. operasyona deniz kuvvetleri de katildi mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu operasyona deniz kuvvetleri de katildi mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirli » pallacanestro treviso » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » uludag sozlukte siliklik yoktur » objectophilia » sozlukteki sabetayistler » cerea flexibilitas » avenge » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » istanbul un en guzel semti » doymadim sana » cok gizli irak raporu » pes 2009 » swh » dilber kocarslanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » behavioral autogynephilia » turk televizyonlarindaki cadili diziler » kuyruk » elveda de » 9 crimes » jim dunlop » san dimas » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » efkar » unknown artist » yasar okuyan » mardan palas » mayokini » sozlukteki erkek hegemonyasi » dev genc