operant 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. operant ogrenme

© 2008 - uludağ sözlük

operant başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. operant ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu operant nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stupor » anton szandor lavey » guitar asylum » metal faust » mikrosefali » balos kalesi » damien marley » simon » kazakistan milli futbol takimi » misfits » crossfire » alp kirsan » haci yagi kokulu sevgili » bana felsefe yapma ne olur » aglarken gulebilmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lukas podolski » leave me in hell » kopyala yapistir yazarligi » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » santimlere takilmayin » aura noir » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » musta » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » evrim teorisi » bogaz agrisi » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » ejekulasyon » autumnblaze » turkenmafia