opera sanatcisi 

kapat
  1. Bir doktor kadar uzun süre eğitim almış olan, opera icra eden kişidir. Hayatını bu yola koymuş kişidir. Eğer sıkı bir eğitim almışsa pop veya türk müziği söylemekte zorlanır.
    Mesleğini söylediğinde genelde garip tepkiler alan ve bu tepkiler doğrultusunda, açıklamalar yapmak zorunda olan insanlardır. Malesef toplumun büyük bir kısmı tarafından anlaşılmazlar. Yaptıkları iş, bir çok kişiye tuhaf gelir. Oysa herkes opera sanatçısı olamaz. Öncelikle allah vergisi bir materyale ayrıca yeteneğe sahip olmaları gerekmektedir. Ferhat GÖÇER ve Hakan AYSEV, kendi çaplarında operayı sevdirmeye çalışan opera sanatçılarımızdandır. Bunların dışında popüler olmadıkları halde harikulade yetenekli opera sanatçılarımız mevcuttur.
    #1897986 (yemebeni, 10.07.2007 04:09)

© 2008 - uludağ sözlük

opera sanatcisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. opera sanatcisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu opera sanatcisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» safari » bush un musluman olabilme ihtimali » abberline » light » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » burak aydos » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » adam gibi adam ertugrul saglam » karakol » google guvenli arama » na bu kadar » fortunate » rapidshare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael moore » sac dokulmesi » pleasure slave » nihan » rs ne la » asistan hindistan » guler erkan » ambassador » tasla tren cami kirmaca » voznesensky » friends » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » mitroglou » doldur bosalt » ufo