open society institute 

kapat
  1. açık toplum enstitüsü.George Soros tarafından kurulan ve kâr amacı gütmeyen vakıflar, enformel bir ağ ile birbirlerine bağlanmıştır. Bu ağın üyeleri ulusal vakıflardır. Bu vakıflar, dünyanın çeşitli bölgelerinde (Orta ve Doğu Avrupa, eski SSCB ülkeleri, Guatemala, Haiti, Moğolistan, Güney Afrika v.b.) 60 kadar ülkede faaliyet gösteren bağımsız organizasyonlardır. Tüm ulusal vakıflar, açık toplumun gelişmesini destekleme ortak misyonunu paylaşmaktadır. Bu misyon çerçevesinde vakıflar, sanat, kültür, çocuk, gençlik, sivil toplum, ekonomik reform, eğitim, hukuk reformu, medya, iletişim, yayıncılık ve sağlık alanlarındaki girişimleri desteklemektedir. OSI, Macaristan'da yerleşik kardeş kurumu Açık Toplum Enstitüsü - Budapeşte (OSI - Budapest) ile birlikte, gerek idarî ve malî, gerek uzman desteği sağlayarak ulusal vakıflara yardım etmektedir. Soros Vakıfları 2004 yılında, dünya genelindeki programlarına toplam 408 milyon dolar harcamış, bu harcamaların en büyük bölümü eğitim alanında gerçekleşmiştir. Açık Toplum Enstitüsü, Türkiye'de ulusal bir vakıf olarak değil, temsilcilik olarak çalışmaktadır. Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Temsilciliği proje uygulamamakta ve proje fonlamamaktadır. Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Temsilciliği, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, Türkiye'deki kuruluşlar ile Soros Vakıflar Ağı'nın üyeleri arasındaki ilişkiyi kolaylaştırma işlevi görmektedir.
    #389938 (JuanSebastianVeron, 01.07.2006 19:10)
  2. http://www.osiaf.org.tr/
    #730055 (vernon sullivan, 13.10.2006 01:37)
  3. (bkz: soros'un çocukları)
    #3818250 (basri, 14.08.2008 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

open society institute başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. open society institute ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu open society institute nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canli canli kiyma makinesine atilan inek » iphone » ey guzel ulkem » flag counter » onkyo » bi siktir git dedirten teoriler » staind » en harika sebze ve meyveler » fuckable » pkk vuruyor hukumet uyuyor » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » replica » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » dort buyuklerin zor deplasmanlari » kemal belgin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutfak robotu » legal teror orgutleri » pkk ile silahli mucadele edememek » bladecatcher » cassio de souza soares lincoln » zenci nicki » asirtma golu » burasi kasiyor msnden devam edelim » im juli » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » 6 ekim istanbul un kurtulusu » derin sozluk » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » bayram donusu yollarda sefil olan salak tatilciler » olmek