op beni yoksa olecegim 

kapat
  1. sevdiceğin hayat kurtarması için sunulan yardım talebidir.

her şeyden önce öp beni...her şeyden sonra da.
    tahmin edemeyeceğin kadar muhtacım dudaklarının kıvrımına, sanrılar eksik olmuyor sen dokunmayınca. keşke bilsen ne sarsıcı bir bağımlılık, ne eksiltici bir özlem...
    kavruluyorum.
    öleceğim bu gidişle
    gözlerimi kapadım, dudakların mavi bir sonsuzluk getirmezse dudaklarıma kuruyacak ruhum susuzluktan.
    uzun uzun ıslat kuraklığımı. dudaklarının kıyısı kadar hiç yaklaşmamıştım uçurumlara, kelebeklere.
    karnıma ateşler doluyor seni düşlerken, bu yakıcılığın nerden ? neden tahrip etmiyor tümüyle ? daima yaralı mı koyacaksın beni ?

penceresi kadar düşer bir eve ayın ışığı, gülüşün kadar benim de evimin penceresi. gülüşün kadar özgür ve esirim tatlılıklara.

sen yak beni...uzun uzun öp...yoksa öleceğim...
    ciğerlerim solacak gibi oluyor nefesime nefesin değmediğinde, yumma gözlerini kirpiklerin yüreğime batıyor.

öp beni pamuk şekeri, sonsuza dek mavi bir renk bulaşsın dudağımın kırmızısına.

öp beni şiirler bağışlayayım sana, doğulu şairlerden...

Ey acemi dudaklı yar... Bahaneler bulma bana
    Kurtarıcın ve müjdecinim ben senin
    Aşkı öğretmek için geldim sana
    Öğren onu...
    Hala kabile kanunları hakim vucuduna
    Kendin hükmetmeye çalış bedenine

Kulak ver bana...
    Vaktim çok dar
    Her mevsimde bir kez biter başak
    Aklını başına al
    Asık suratla karşılanmaz ilk bahar yağmurları
    Sen de diğer kadınlar gibi ol
    Sadece bağırmak için mi verildi bu dudaklar sana

...öp beni ne olur, mutlaka öleceğim !!!
    #2947231 (balyancho, 04.02.2008 10:19 ~ 05.02.2008 00:19)
  2. (bkz: kızınız veren olmuş, sevdiğine vermezse ölecek)
    #2951474 (ELeCTrO, 04.02.2008 23:51)
  3. (bkz: beni op sonra dogur beni)
    #3428448 (balyancho, 21.05.2008 20:48)
  4. yolda yürürken, karsidan gelen tanimadik yakisikliya/güzele söylenesi laf.
    #3428458 (nekibuki, 21.05.2008 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

op beni yoksa olecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. op beni yoksa olecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu op beni yoksa olecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» omur dedigin » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » buyuk mustafa » anterograd amnezi » sacmalamada sinir tanimamak » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » araba ile universiteye gelip hava atmak » bunu mu demek istediniz » baba anneme soyle oldum » ratio orani » axxo » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » bir anda » yuregim yollarda » debit note » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erol iyibozkurt » hifzi veldet velidedeoglu » defendant » beyin » universiteye kalemlikle giden ogrenci » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » transvestic autogynephilia » two seconds in life » ayran ile sigara icmek » hadi uyuyalim » pencere caminin bugusu » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » dun gece avatarini optum de yattim » ikiyuzlu ateist » bok atmanin dayanilmaz hafifligi