oopps i did it again 

kapat
  1. bir adedinden 4.nesil yazar, hoşgeldi.
    ayrıca biritni spears veya bir eminem şarkısında geçen cümledir. hatırlıyamadım.
    (kasgarli tost, 12.08.2007 10:51)
  2. brtiney spears ın kırmızı deri stretch bir kostümle uzay vari bir ortamda söylediği bir klibi olan şarkısıdır. britney in uzun zaman boyunca bu şarkıyla anılmasınıda sağlamıştır.
    (turkerr, 12.08.2007 11:05)
  3. (bkz: oops i did it again)
    (kasgarli tost, 12.08.2007 11:07)
  4. prison break fanı sözlük kullanıcısı..
    (nicomedian, 11.09.2007 16:09)
  5. panik'in zevk i hela şarkısının girişinde geçer bu söz. sözlük kullanıcısı arkadaşımızın panik dinliyor olma ihtimali yüksektir bu yüzden.
    (wakabayashi genzo, 11.09.2007 16:11)
  6. britney'in yaptıklarını hiç de tasvip etmeyen yazar. ne o öyle her hafta frikik her hafta frikik!
    (oopps I did it again, 18.02.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin uzmezgiller » ahmet kekec » sozlukte sorti yapmak » duke of casio » karaborsaci » arjen robben » anketleri sallamiyorum tribiyle ortam yapmak » bagimlilik » tango and cash » seni update ettim artik kadin oldun » okey » ezgi sertel » radyo uludag » shoot em up » sinan akyuz » magnum yiyen hatun » asik olmak istemek » ulkucu » iki inegin varsa basligini calan yuzsuz » aglarsan duserim » dido » lost » turkce olan nicklerin zirve sikintisi » hipopotam » 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » kocan seni aldatiyor » alevi » kirk yil dusunsem aklima gelmezdi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa