oooeeehhhh 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oo
  2. oo ahmet beyler de buradalarmis
  3. oo canlar zirve yapmisiz
  4. oo igne batti canimi yakti
  5. oo piti piiti karamela sepeti terazi lastik hop jimnastik
  6. oo piti piti entry girerim
  7. oo very nice t shirt how much money
  8. oo yee
  9. oobleck
  10. ooc

© 2008 - uludağ sözlük

oooeeehhhh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oooeeehhhh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oooeeehhhh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » love is nothing without fucking » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » canim evlenmek istiyor ulan » mao » persekusyon » baskici bir ailede yetismek » sarki isimlerinden mesaj yazmak » carmageddon apocalypse now » asiret » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » demans » otokrin etki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » devlet memuru » jamall » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » geometri » umraniye anadolu lisesi » pkk hakkari den elini cek » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » negativizm » araf » tatar » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » gill » anket yaptim mutlu oldum » eros