ooehh 

kapat
  1. genelde yildizli bakiniz ile gerceklestirilen, bir tur uuser gulus sekli.

bayarak gulmek, igrenc ama guluyorum ne var diyerek gulmek, kusarak gulmek gibisindenlerin sesli disa vurumudur.

* * *
    (kani ronik, 08.07.2007 22:59 ~ 09.07.2007 01:47)
  2. (bkz: oeh)*
    (desifreolmusdisiuuser, 08.07.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dortyol un tarihi eserleri » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » tolga cevik » malatya katliami » e s posthumus » steven gerrard » universite ortaminda hatun kaldirmak » sirasi degil » for the love of god » isvicreli bilim adamlari » anlattikca yalnizlasmak » ipodroz cikarmak » the sun no longer rises » azami » aslanlar sahada tribunler ayakta » alternatif a1018 kullanim yollari » blackburn rovers » liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » old yellow bricks » ooze venue » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » beylikduzu » yagmur » parayla saadet olmaz » asimo » ozyasam » sinav dergisi » seksi oy veren ibne » angel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa