oo igne batti canimi yakti 

kapat
  1. ooooooooooooouuuu
    iğne battı, canımı yaktı;
    tombul kuş, arabaya koş;
    arabanın tekeri, istanbul'un şekeri;
    hop hop altın top, bundan başka o-yun yok!

şeklinde bir tekerlemedir.
    #1379487 (muhayyil, 06.03.2007 02:08)
  2. ajdar'a şarkı sözü diye satarak kakalanabilicek potansiyele sahip tekerleme.
    #1379495 (undergrounder, 06.03.2007 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

oo igne batti canimi yakti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oo igne batti canimi yakti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oo igne batti canimi yakti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne istedigini bilmeyen erkek » teoman » antiochia ad tavrum » actigi belalti basliga paso entri girmek » kemal oncel » 934 tane fake hesabi olan yazar » sozlukteki sabetayistler » kurt » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » cemsbg » adolesan » tuomas holopainen » duygudurum » aksak tirtil » amelie nothomb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekonu savunuyorum mutluyum » hell s kitchen » kilic usurmek » kaybetmek » derdest » sozlukte aglatan yazarlar » erketede bekleyen saz ekibi » yaran kisisel iletiler » dun uye olanlar » instituto cervantes » yusuf simsek » klon imhotep » herkesgibi » stephon marbury » mmorpg