onur yatar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yatar
  2. hasan yatar
  3. yatar bu kupon abi
  4. mazinde bir tarih yatar
  5. benimle yatar misiniz
  6. yerde aslan yatar
  7. baldiz balkonda yatar
  8. yatar bursa kalesinde
  9. her gonulde bir aslan yatar
  10. aslanlar gibi yatar cikarim

© 2008 - uludağ sözlük

onur yatar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onur yatar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onur yatar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekonu savunuyorum mutluyum » doom metal » ezik » yasar okuyan » yanlis anlasilmis sarki sozleri » soru isareti » jamall » universiteye minibusle giren insan » diferansiyel denklemler » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » ayar almak » yiyecek » dolmusta onde oturmak » kir kalbini ver elime » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karantinali despina » ne istedigini bilmeyen erkek » komedi dukkani » sehirler arasi yolculukta uyumak » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » askinla » araf » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » nefes alamamak » halet rezakinin sarkisi » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » jalapeno » milli cenabet partisi