onur gezer 

kapat
  1. hayatta başarıdan başka hiçbir şeyi umursamayan öğrencilerine kendinden nefret ettirmek pahasına insanlığı, farkındalığı öğretmeye çalışan, sürüdenmiş gibi görünmeyi seçip de sürüden olmayan edebiyat öğretmeni.
    #2896194 (bi nick bulamadim kendime, 25.01.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

onur gezer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onur gezer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onur gezer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » yaprak dokumu » ehliyetsiz araba kullanmak » yarin teninin sicagi » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » canlilarda ureme » vicdani ret » yukselis » birinci tekil sahis » sanko holding a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games