onur akca 

kapat
  1. soul sacrifice, murder king ve catafalque'de çalan türkiye'nin tartı$masız en iyi metal davulcusu.
    #335963 (randy, 10.06.2006 23:32)
  2. http://www.onurakca.com adlı siteye sahip olan kırmızı sakallı davulcu.Dizilerde oynamışlığı vardır
    #500438 (osmanthegral, 05.08.2006 12:26 ~ 12:27)
  3. pera guzel sanatlarda tanıştığım eski dost,sevimlilik ötesi insan.23 yaşındadır ama 33 yaşında gibi gösterir.*
    çocuklar duymasın dizisinde de boy göstermiştir ayrıca.yetenekli bünye.
    #500455 (lilith, 05.08.2006 12:31 ~ 12:32)
  4. kendisine en iyi diyenlerin biraz caglar yurut, cem devrim dursun dinlemesi gereken iyi bir davulcu.
    #2775858 (hangar, 01.01.2008 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

onur akca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onur akca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onur akca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » erotomanik sanrilar » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » otistik dusunce » ayabakan » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » eski sevgiliye takmis yazar » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » google earth un turk haberciligine katkilari » what is your problem 2 » hayata tutunmaya calismak » el ele tutusmak istemeyen sevgili » en iyisinin amina koyim » endokrin etki » var misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » zaman » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » katlanmak » kurtler bu ulkeye ne vermistir » the floating head » ideal kadin » nemfomani » derya baykal » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » kulturpark » uludag sozluk copcatanlik burosu » zall bana server bul lan allahsiz » is kadini sacmaligi » serhan acar