onunla guzeldim 

kapat
  1. benim güzelliğimi tamamlayan unsur sevdiceğimdi, sevgimdi.
    #2364394 (minti, 23.09.2007 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

onunla guzeldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onunla guzeldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onunla guzeldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teoman » sisman ama mutlu olmak » eski sevgiliyi facebook da gormek » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » fenerbahce huzurevi » abdullah gul » hrant dink » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » benq t60 » saros korfezi » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » ilkokulun vazgecilmezleri » m m m » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » uuserlardan unlulere acik mektup » emre belozoglu » koylulerdeki ezik durus » yusuf simsek » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » 7 milyon euro » dusunmekte zorlanan insan » oranges ameres » stephen appiah in menajeri » ask » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » tasla tren cami kirmaca » sen asksin