onuncu turk kurultayi 

kapat
  1. türk devletleri arasında işbirliğini artırmak amacıyla düzenlenen kurultaydır.

başbakan erdoğan türk devletlerine, birleşin çağrısı yapmıştır. tabi bu çağrıyı fiziki birleşme anlamında olmayıp, birlikte hareket etme anlamındadır.

zaten, zaman içinde kaçınılmaz bir durum olan bu birleşmede, esas olan, teknik ve idari konularda avrupa değerlerinin esas alınmasıdır.
    #646615 (pilotmont, 18.09.2006 22:04 ~ 18.09.2007 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

onuncu turk kurultayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onuncu turk kurultayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onuncu turk kurultayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows un isim haklarini pakpen e satmasi » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » anlayis bekleyen sevgili » osman kibar » jitem » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » sacriter » deniz feneri dernegi » ramallah » fatih terim » bismillahirrahmanirrahiym com » identifikasyon » bulent ersoy » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » sarah palin » gulsen » kapali olup okula girerken basini acan kiz » katya » ben seni arkadas olarak goruyorum » yaran entryler » mystiquewarrior » banu alkan » etkileme sanrilari » www wwwwwwwwww www » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » n f k com » in vain » askta cok ince hesaplar yapmak