onuncu nesil 

kapat
  1. çocuklarımızın yazar olduğu nesil.
    (bkz: başlık parsellemek)
    #580801 (scarface, 27.08.2006 05:32 ~ 05:35)
  2. (bkz: baslik parsellemenin bokunu cikarmak)
    #1048867 (KoPuSh, 24.12.2006 15:38)
  3. (bkz: benim ömrüm yetmezde sen görürsün evladım)
    #1048886 (La Psychopathe, 24.12.2006 15:41)
  4. eğer olursa '' eskiden buralar tarla bayırdı '' diyeceğimiz yazar kişilerdir.

(bkz: kim öle kim kala)
    #1156186 (peceteye recete yazan doktor, 15.01.2007 01:53)
  5. (bkz: sabri sarioglu nun philipp lahm a attigi calim)
    (bkz: yok lan bu değildi)
    (bkz: ben göremem ama sen görürsün evladım)
    #3613121 (yoga yapan mistiq kedi, 03.07.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

onuncu nesil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onuncu nesil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onuncu nesil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar » eki eki » kasimda zirve baskadir zirvesi » bc prostejov » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » mona sax » mattoni » fifa 09 » david hume » inonu universitesi » verbijerasyon » emily dickinson » sezen aksu » zollinger ellison sendromu » urolagni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyku felci » uludag sozluk moderasyonu » hospitalizm » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » sevgili » bilinen ucu bir aradalar » the bear » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » crazy » mustafa karasu » hair » sir isaac » atipik psikotik bozukluklar » bizimkiler