onun yalancisiyim 

kapat
  1. bunun yalanciyim,sunun yalancasiyim, kisacasi yalanciyim meslegim bu.o bu su da firmalar oluyor. boyle giderse ben yanarim gibi izahati olacaktir..
    (cooldiver, 08.11.2006 22:31)
  2. (bkz: başkasının yalancısıyım)
    (ferrole, 08.11.2006 22:40)
  3. çirkef kişilerin, gammazlık faaliyetleri sıralarında sert ithamlarının ardından ortamın kızısmasıyla kacıs icin ortaya attıkları satıs cumlesı.* *
    (sEtU, 10.03.2007 22:21 ~ 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir yabanci dil olarak giyinmek » lahmacun cinayeti » ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup » ekmek arasi » sehrekustu » bakislarin gittigin yerden uzak » prenses diana » ryan gosling » kralice elizabeth in gegirmesi » turk erkegi » ulak » saimbeyli nin tarihi eserleri » depresif ibne ingiliz muzigi » harun erdenay » sac kurutma makinesi » distayevski » rind » fikrimin ince gulu » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak » safak dogan gunes » ofsayti anlayan kadin » entry nin sonuna yasanmistir yazmak » alternatif rte digiturk diyaloglari » acun un kameramani feridun » turklerin yabanci klipleri araklamasi » metin oktay sevgisi » deizm » ordinary wizarding level a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa