onun eli deydi 

kapat
  1. ankara' da avea konserleri yapılmaktadır. zar zor hatta kavgayla girdiğimiz konserde yasak olmasına rağmen yaktığımız sigaralar götümüze girmiştir. gülmekten.

sahnede emre aydın: kendisi konser sonunda seyircilere birşeyler atmaktadır. bagetler atılır. bileklik uçuşur havada. sonunda bir kız ağlıyordur. elinde bir su şişesi. sıkıca tutmuştur.
    !!sevilll!!! sevill!!! koş kızım koş! elimde ne var bak!
    ..kız salakça şişeye bakmaktadır.
    !!bu onun şişesi. onun elindeydi. düşünsene bi. su içti bundaaaaan!!! (gtne sokacak hali yok ya!)
    diğer kızın çığlıklarıyla gençlik kopar. tüm tiki arkadaşlar yuvarlak oluşturur. gözler şişenin üstündedir.

canımız şişe olmak ister ama nafile avucumuzu yalarız.

arkadaş atlar..
    ''olum kızın eline vermiş lan!
    ..ne ara halletti o işi!
    !!aha bak olum elinde gezdiriyor.
    ..demiştim adam olmaz bu emre' den diye ama dinlemediniz!

bu arada deydi değil değdi olacak.
    (bkz: ah bu ben)
    #2638506 (brklky, 28.11.2007 02:45 ~ 02:51)

© 2008 - uludağ sözlük

onun eli deydi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onun eli deydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onun eli deydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tomas zapotocny » caddebostan sahil » liverpool fc » captain black » saglik kiraathanesi » odev kontrolu yapan ogrenci » karin yigit » sybil » turkleri 75 dakikada temizleriz » 2009 uefa kupasi dorduncu grup a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games