onun adini agzima almam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bedava verse almam
  2. kimseye not vermem kimseden de not almam
  3. hay agzima sicayim
  4. armut pis agzima dus
  5. baslik pis agzima dus
  6. agzima tukureyim
  7. ben ders almam okkali maas alirim
  8. ben basi acik kadindan ders almam
  9. agzima verir vermez
  10. peder agzima sicti lan

© 2008 - uludağ sözlük

onun adini agzima almam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onun adini agzima almam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onun adini agzima almam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni yazarlarin sozluge getirisi » tum ozelliklere ragmen sevgili bulamamak » liseli yazarlar » rachael ray » oy veren user a kota koymak » dogum anini kamerayla ceken baba adayi » ulu chat » fatal blow » nevzat celik » alternatif cikma teklifleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci