onu seviyordum 

kapat
  1. anna gavalda'nın ilk romanı. Adından da anlasılabileceği gibi iki sorunlu insan ve sorunlu bir askı anlatıyor. onu seven kadını terk edemeyen bir erkek.
    #2578326 (Seytanin Fisildadiklari, 11.11.2007 01:17 ~ 01:19)
  2. Gözler dolarak söyleniyorsa yalandır hala seviyodur.
    #2578461 (40iki, 11.11.2007 01:35)
  3. "eline kalem alan herkes yazıyor, tüm günlükler roman oldu" diye düşünen okurların listesine bir yenisini daha eklemesini düşündüğüm başarısız roman.
    #3935676 (sew7, 08.09.2008 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

onu seviyordum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onu seviyordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onu seviyordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » gulsen » 2014 dunya kupasi » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » kimsenin sallamadigi yazarlar » simon » hamit el sabah » we are but falling leaves » orijinalinden guzel olan coverlar » hipoparatiroidi » pesin edit » mta88 » herkes vatanini sever » children of a lesser god » eqin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yok » erkek berberinin dirsege yaslamasi » besiktas kultur merkezi » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » gioacchino rossini » norvec » manyerizm » sitare » cehennem » letolojika » hellas » hipofaji » telefonda nasilsiniz diye sormak » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » otimik durum