onu laf atisinda yenmekle ayri bir keyiflidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her kalp atisinda ask acisi hissetmek
  2. seks neden keyiflidir
  3. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  4. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  5. kalp ayri sever akil ayri
  6. sen ayri trende ben ayri garda
  7. solcu kadin sikici sagci kadin keyiflidir
  8. de ayri evladim de ayri
  9. her sey ayri
  10. o ayri sey bu ayri sey

© 2008 - uludağ sözlük

onu laf atisinda yenmekle ayri bir keyiflidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onu laf atisinda yenmekle ayri bir keyiflidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onu laf atisinda yenmekle ayri bir keyiflidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nissan qashqai » gunes gazetesi » radyo sol » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » diazem » cok guzel hareketler bunlar » cicekli koy » lavabo deliginden penis cikmasi » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » die anna » sir isaac » street fighter 3 third strike » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » tarik ziya ekinci » vatandas riza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarp kuray » bilinen ucu bir aradalar » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » miss me blind » yeni baslayanlar icin mars » love is nothing without fucking » turkiye de yeterince camcak olmamasi » sec bakalim » ekonomik kriz » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » emo dovmek » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » yaran entryler