onu bunu bilmem 

kapat
  1. kişinin mazeret istemediğini yada mazeret kabul etmeyeceğini belirten cümle
    #355039 (JuanSebastianVeron, 18.06.2006 10:42)
  2. (bkz: ben anlamam)
    #355044 (can, 18.06.2006 10:47)
  3. rest öncesi sözcüğü....
    #1848608 (handushka, 01.07.2007 16:02)
  4. duman ın seni kendime sakladım şarkısının başlangıcıdır.
    #3606392 (bilmemsufeleginbendenesivar, 01.07.2008 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

onu bunu bilmem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onu bunu bilmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onu bunu bilmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben aslinda hayata kiziyorum ya » misfits » turk polisi » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » korsakoff sendromu » arjen robben » epilepsi ile orgazm » ac misin tok musun » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » jamall » cizmedin ki kesesin » fuksasyon » tik » neyzen tevfik » sizoaffektif bozukluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » hellas » verememe sendromu » the diving bell and the butterfly » barlar sokagi » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » turkiye de yeterince camcak olmamasi » ahmet necdet sezer » victor nsofor obinna » norvec » munchausen sendromu » melengic kahvesi » emo dovmek » aglarken gulebilmek