onu bir gun gormedim 

kapat
  1. Yüzüme sert çizgiler çekti senin adını,
    Hasret saatlerini saydı saçımda aklar.
    Senin ağzından çıkan bir cümlenin tadını
    Ne bugün içki verdi,ne bu gece dudaklar!

Sorma, nasıl yollarda tutunabildiğimi,
    Nasıl siyah rüzgara yaşımı sildiğimi...
    Görür görmez kapında yere devrildiğimi
    Ürperdi bir tekinsiz kedi gibi sokaklar.

Gece muzlim şeklini bana çizmese perde,
    Sesin bir sırça gbii kırılmazsa içerde,
    Beni bugün serilmiş görenler orta yerde
    Yarın da bir çukurun içinde bulacaklar...

faruk nafiz camlibel
    #2171493 (mulayim, 21.08.2007 15:15)

© 2008 - uludağ sözlük

onu bir gun gormedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onu bir gun gormedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onu bir gun gormedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antiochia ad tavrum » aybar » regret » ingilizce entry yazan yazar » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » cagrisimlarin gevsemesi » baba anneme soyle oldum » vur ha vur » interview » hayrunnisa gul » arkadas ariyoruz » samsung d880 » football manager 2009 » attorney » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyazit ozturk e ayar veren teyze » hamisine nanay piy piy kaymak » adoption » kar musikileri » onurkul » trinidad tobago milliyetciligi » durmak yok eksilemeye devam » samata » anne niye beni erkek dogurmadin » aba guresi » bir salak gibi olmek » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » brothers of the lame » mustafa kemal ataturk » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici