onu bile ozledim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozledim teninin kokusunu ozledim
  2. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu
  3. silinecegini bile bile basliga entry giren yazar
  4. okunmadigini bile bile yazmaya devam eden yazar
  5. yenilecegini bile bile kendini atesin icine atmak
  6. cehenneme gidecegini bile bile entry giren yazar
  7. yanlis oldugunu bile bile yanlisi savunan insan
  8. sevgilisi olan bir kiza bile bile yazan erkek
  9. baslik altinda bile bile chat yapmak
  10. ertesi gun sinav oldugunu bile bile calismamak

© 2008 - uludağ sözlük

onu bile ozledim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onu bile ozledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onu bile ozledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maske » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » ugur demirpehlivan » koreografi » yan bahce » sosyal demokrasiyi sol sanmak » divide et imperium » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » son ask » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » mulayim sen kocaman bir cilginsin » hifzi veldet velidedeoglu » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » depreciation » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karsiyaka » kurt » ask i virane » ergenekonu tersten dusunmek » charlie and the chocolate factory » araf » jay cutler » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » sozluk yazarlarindan aforizmalar » leave a comment » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » yarim » aci cekmek » diskalkuli » moderasyonla konustum haberler iyi