ontv haber 

kapat
  1. sadece internetten yayın yapan bir televizyon. korsanhaber'in kardeş sitesi gibi bir şey. http://www.ontvhaber.com
    (laz pacino, 08.05.2008 21:50)
  2. izlemek için microsoft silverlight mıdır nedir onu kurmak gerekiyor. yaklaşık bir mb olan bu eklentiyi kurduktan sonra explorer ya da firefox hangi browserı kullanıyorsunuz bir kere kapatıp acınca çalışıyor.
    (laz pacino, 08.05.2008 21:52)
  3. iki sözlükcünün yaptıgı* t i r t isimli programıyla monitörümüzde arz-ı endam eyleyen internet tv.
    (hayko cepkinin gozleri, 09.05.2008 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulu sozluk » chatin » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » uludag ingilizce sozluk » 30 yas ustu yazarlar » benim o » vav » fairouz » uyumak » coca cola yazisinin tersinden okunusu » bir ezigin gunlugu » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » kiro yazar » kurt » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » meleklerin cinsiyeti » yazar » galatasaray taraftari » cinar in tarihi eserleri » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » mahalle kedisi » citroen » der uhte » universiteye olan ozlem » luiz felipe scolari » sakizim dustu » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » dugunde silah atan kazmalar » rakimalboga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa