onsuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. s onsuz ask
  2. s onsuz
  3. onsuz ilk gece
  4. onsuz uyanmak
  5. onsuz gonuller
  6. onsuz da yasayabilmek
  7. onsuz olmaz
  8. onsuz olmuyor
  9. onsuz da olmuyor onunla da
  10. cok guzel bir ani onsuz yasamak

© 2008 - uludağ sözlük

onsuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onsuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onsuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klozet davasi » tarcin ve arkadaslari » subresyon » dadaizm » banco de gaia » ctrl alt del » matrixxx » zollinger ellison sendromu » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » mahalle dugununde salsa yapan cift » sozlukteki pkklilar » burhan altintop lost ta oynasin » g56ogle » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chem 7 » temporarypeace » global afazi » aura hiemis » misland » yasamak icin oldur » decay » ben ve yalnizlik » kurtler bu ulkeye ne vermistir » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » facebook u olan uuserlar » lamba » basimi ortuyorum beynimi degil » eritrofobi » gamali hac yasagini savunan solcu