onno tunc 

/ 2
kapat
  1. maalesef ölüm yıldönümü yaklaşan üstad.
    #2800899 (konigin, 07.01.2008 00:11)
  2. tam 12 yil önce bugün zamansiz gidisiyle, sezen aksu ya ruhunun yarisini kaybettiren, müzik dehasi büyük üstad

"bir kırık gençlik hikayesi
    yok mudur sevdanın çaresi
    hasretin kızıl halesi
    çileli başıma gelip taç oldu

ah yine o gurbet bestesi
    günün minesi soldu

yaralı kuşum hazan güneşim
    güz ayazında kor ateşim
    bir sözün uçur göğüm gün açsın
    yad eller aldı bizi

haberini sal kara bahtlım
    beni yanına al yarası saklım
    üzerime hatıran yağıyor
    bu yokluk yaktı bizi"
    #2835371 (SARI ODALAR, 14.01.2008 01:29 ~ 01:30)
  3. Hey koca onno.nerelerdesin,ne yaparsın bak biz burdayız senin şarkılarınla senin armonilerinle.bağıra çağıra söylüyoruz hepsini sezenle birlikte.sezen'in canımın öte yarısı dediği adam "Rahat uyu".
    #2836171 (konigin, 14.01.2008 10:50)
  4. sezen'in canının çoğunun kaldığı insan. geri kalanını da aşka adadı.
    #3071597 (kIran kIrana, 28.02.2008 18:26)
  5. Sezen'in hala aşık olduğu adam.Kimler geldi geçti de unutturamadı onu bir türlü.Hiç tadı yok onno gittiğinden beri.
    #3281963 (konigin, 17.04.2008 14:59)
  6. uçağının düştüğü selimiye koyu, yalova'nın il olmasının ardından armutlu ilçesine bağlanmıştır. kumla'dan bol alkol eşliğinde hayriye köyü'nden kaza yerine ulaşanlar arasında olmak da cabası..
    #3824662 (kamil, 16.08.2008 01:52)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

onno tunc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onno tunc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onno tunc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samimiyet » decay » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » vanessa marquez » bogaz agrisi » piromani » evlilik » 314 » maimonides » bir anda » tatar atlilari beni hep korkutmustur » izmir sevgisi » sozlukteki bolucu patlamasi » bulvar gazetesi » zibanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halklarin kallesligi » kiyamet » hipokondriyazis » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » 12 ekim » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » cizmedin ki kesesin » grandiyotize » disgrafi » ronaldo luis nazario da lima » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » parapraksi » horror punk » toby marks