online uuserlar ne yapiyorlar 

kapat
  1. an itibari ile tespitim şudur ki,
    50 dakikada sadece 1 entry girilmesine dayanaraktan söyleyebilirim ki,
    online uuser'lar * sözlüğe yazmak dışında herhangi bir şey yapmaktalar.
    (can, 09.04.2006 10:51)
  2. (bkz: hamdolsun iyiyiz)
    (montajelemani, 09.04.2006 10:54)
  3. yine bir tespit daha,
    son 20 dakikadır entry girilmemesinden anlaşılıyor ki,
    online uuserlar ayakta uyuyorlar. *

[düzeltme] 30 dk oldu
    (can, 25.06.2006 09:39 ~ 09:49)
  4. entry okuyup oylamak eylemleri de online olmanın gerektirdiği hareketlerden olsa gerek. ****
    (shyer, 25.06.2006 11:56)
  5. msn geldi mertlik bozuldu diye cevap verilesi sorudur. bu yazdığım tamamen laf olsun diyedir, esas soru basliga cevap entry diyeceğidim.
    (redwinemania, 25.06.2006 12:05)
  6. okuyup düsünüp tasınıp entry girmekle ugrasıyorlar,arada da msn.'e ve birkac siteye bakıyorlardır.
    (cutcut, 25.06.2006 14:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pinhani » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » floresans » murmandamus » dokum » atonement » alevionline » tortum un tarihi eserleri » olaganustu » anket degildir » dadi » mustedric » istah » bakislarin gittigin yerden uzak » sound enhancer » rs ne la » sultan » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » tutun kolonyasi » le meteque » kiyamet gunu gazete mansetleri » sprite » huseyin uzmez » cevdet sunay in sovalye olmasi » tolga cevik » resat calislar » getirmebenioraya » prenses diana » kral faruk gibi para yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa