online mod olana kadar savasim bitmez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kizim olana kadar
  2. at at olana kadar sahibi mat olur
  3. her sey cok kolay olana kadar her sey cok zordur
  4. cehennem buz olana kadar besiktasliyiz
  5. sevgili olana kadar asik olmak
  6. bir kiz evladin olana kadar en iyisi sensin
  7. bir kizim olana kadar en iyisi benim
  8. son it temizleninceye kadar bu savas bitmez
  9. bitene kadar bitmez hayat
  10. son plak donene kadar party asla bitmez

© 2008 - uludağ sözlük

online mod olana kadar savasim bitmez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. online mod olana kadar savasim bitmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu online mod olana kadar savasim bitmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aciyagulmek » yarrak gibi kadin » schizo » sen giderken ben geliyordum » barack obama » yaka silkmek » sevemezsin » simsiyah saclardaki bembeyaz telin goruldugu an » yalama olmus priz » fc tokyo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games