onlem alinmasi icin birinin olmesi gerekliligi 

1. ülkemizde sıkça karşılaşılan bir durumdur! * belediye, açık bıraktığı çukuru illa küçük bir çocuk içine düşüp ölünce kapatır. yollardaki eksiklikler, hep zincirleme bir kazadan sonra giderilir. apartman altlarındaki, yerleşim yerlerini tehdit eden benzin istasyonlarından en az 5'i havaya uçacak ki öyle kapatılsın o ve benzeri istasyonlar...

(bkz: canım türkiyem)
    (Vivendi, 08.05.2008 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bi biskreme verdim » alkollu icki satisini duzenleyen yasa » yorum farki » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » ac milan » begenilen kadro gormedim » egil in tarihi eserleri » kilis in tarihi eserleri » sahan gokbakar » tomas zapotocny » the perishers » kristal is sisecam grevi » curum tasnii » metin uca » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » deniz bolukbasi » bi ishal olmusum bardaga koy ic » artik bu solan bahcede » three of a kind » ibret i alem » hayata dair ic burkan detaylar » ey 4 tarafi monarsiyle cevrili zavalli ingiltere » kralice 2 elizabeth » d terine t demek » ve geppetto tayyib i yaratti » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » walking away » aktuel haber » geceyedir kusmelerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa