onlarin kavgasi 

kapat
  1. grup munzur'un seslendirdiği türkü.

Onurlu bir dünyanın kavgacısıydı onlar
    Umutla gülen ve güvercin sevda için
    Karanın bir parçası onlarda yok oldu
    Onlar gül denizindedir şimdi
    Anıları ışıktı yoldu sevdaya
    Ve güneşin nefheridirler
    Dost, dost, dost

Şuncağız yürek ister şuncağız yürek
    Onların kavğasını sürdürmek nakarat
    Şuncağız yürek ister şuncağız yürek

Çoğaltmak için direnci sevdayı ve de umudu
    Güneşe uzanmak için kara çemberi kırmaya
    Sonra güvercin kanadıyla daha da ileri varmaya

(bkz: grup munzur)
    #1160679 (kolibandı, 15.01.2007 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

onlarin kavgasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlarin kavgasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlarin kavgasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la cenerentola ouverture » betimle beni behcet » randy marsh » bc prostejov » yaran dilenci diyaloglari » amfetamin » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » gercekten » aurora » bir muhendisin hayati » the wind that shakes the barley » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » disgrafi » dinde mantik aramamak » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » piromani » enkoherans » okultist » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » seninki kac santim » eksi sozluk matruska timi » yilmaz erdogan » kasimda zirve baskadir zirvesi » fox tv » sinestezi » balos kalesi » 2014 dunya kupasi » zekeriyabeyaz » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » britney spears